SHOP KONIJNENPROBLEMEN OPGELOSTAlles om ervoor te zorgen dat je konijn en jij elkaar begrijpen


Hulp op Afstand voor je Konijn(en)

Genieten van je konijn(en) zoals je altijd gedroomd hebt. Helaas is dat niet altijd het geval. Maar ben je bereid om tijd, geld en energie in het veranderen van het gedrag van je konijn(en) te steken, dan is de kans het grootst dat hij/ze over niet al te lange tijd weer vrolijk rond huppelt/huppelen. En jij ook.

Wel belangrijk om in je achterhoofd te houden: de meeste (gedrags)problemen bij je konijn(en) zijn niet in een keer opgelost!

Vergelijk het maar met schrijven: als je niet gewend bent om dat met je andere hand te doen, dan moet je die beweging heel wat keren herhalen voordat je met rechts even makkelijk schrijft als met links en omgekeerd. Het gaat erom om het ene gedrag te vervangen door nieuw gedrag waar je wel blij van wordt en dat kost tijd. Let op dat in sommige gevallen - in het geval van meerdere probleemgebieden en/of dingen die al langer spelen - een online consult niet altijd voldoende zal zijn en daarom kan het zijn dat ik je zal aanraden om (ook) "live" af te spreken, of meerdere keren op afstand.

Let op! Bestellingen lopen via het account van mijn andere bedrijf Very Important Horse.

Ik streef ernaar om je bestelling binnen twee werkdagen af te handelen en een datum voor te stellen waarop we elkaar kunnen spreken. Heb je vragen of suggesties, dan hoor ik het graag!


Hester Stasse, Konijnenproblemen Opgelost