SHOP STEUNAlles om ervoor te zorgen dat je paard en jij elkaars betrouwbare partner worden

Steun van mij - online of "live"

Ontspanning, plezier en vrijheid voelen als je bij je paard bent of op zijn rug zit - voor mij staat dat voorop. Is dat bij jou op dit moment niet het geval? Dan steun ik je graag om de problemen waar je tegenaanloopt op te lossen. Dat kan zowel tijdens een online videogesprek, als "live" bij jou op stal of op een locatie bij mij in de buurt.

Wel belangrijk om in je achterhoofd te houden: de meeste (gedrags)problemen bij je paard en/of jouzelf zijn niet in een keer opgelost!

Vergelijk het maar met opstijgen: als je niet gewend bent om dat vanaf de rechterkant van je paard te doen, dan moet je die beweging heel wat keren herhalen voordat je vanaf de rechterkant even soepel opstijgt als vanaf de linkerkant. Het gaat erom om het ene gedrag te vervangen door nieuw gedrag waar je wel blij van wordt en dat kost tijd. Let op dat in sommige gevallen - in het geval van meerdere probleemgebieden en/of dingen die al langer spelen - een online consult niet altijd voldoende zal zijn en daarom kan het zijn dat ik je zal aanraden om (ook) "live" af te spreken, of meerdere afspraken op afstand te maken.


Ik streef ernaar om je bestelling binnen twee werkdagen af te handelen. Heb je vragen of suggesties, dan hoor ik het graag!


Hester Stasse, Very Important Horse - Meer ontspanning, plezier en vrijheid met paarden

PS: Liever gelijk bij jou op stal afspreken? App of mail me om alvast telefonisch kennis te maken.