SHOP OPNAMESAlles om ervoor te zorgen dat je paard en jij elkaars betrouwbare partner worden

Opnames Online Masterclasses en Webinars

Ondertussen heb ik al meer dan 25 online masterclasses en webinars gegeven. Ik praat namelijk graag over paarden, hun gedrag, hun taal, hun behoeften en hoe je als mens beter met paarden kunt samenwerken. Niet alleen online, maar ook live tijdens de lezingen, (gast)lessen, workshops en clinics die ik geef. Want als ik door over mijn favoriete onderwerp te praten jou kan helpen om samen met je paard meer ontspanning, plezier en vrijheid te vinden, dan word ook ik daar blij van.

De deelnemers aan de vorige edities waren steevast enthousiast en dus geef ik de verschillende masterclasses regelmatig opnieuw. Alleen kan niet iedereen er altijd live bij zijn op de dagen dat ik ze organiseer. Vandaar dat ik de opnames beschikbaar stel; zo kan je die op een moment dat jou wel goed uitkomt een maand lang zo vaak als je wilt bekijken.

Ben je geinteresseerd in meer dan een opname? In dat geval krijg je 2,50 korting op elke extra opname die je bestelt. Ik heb een speciaal voordeelpakket voor je gemaakt, die je onder de enkele opnames vindt.

Ik streef ernaar om je bestelling binnen twee werkdagen af te handelen. Heb je vragen of suggesties voor een online masterclass over een ander onderwerp, dan hoor ik het graag!


Hester Stasse, Very Important Horse - Meer ontspanning, plezier en vrijheid met paarden